Новини Пловдив

Агресия на пътя: шофьор заби юмрук на жена

Пострадалата е следвала линейката, която превозвала съпруга и

3.58KПрегледа
Оценете това

Свързвам се с вас с надеждата, че някой буден гражданин ще се отзове и помогне да намерим въпросният господин от грозната случка която стигна до мен. Става въпрос за моя близка приятелка и нейните родители. Ако някой е видял, чул или знае нещо повече, което би било от полза, моля да се свърже с мен на лично съобщение. Благодаря!

Лазар Станев апелира към всички хора в групата ни с този призив. Очевидно случката е наистина точно толкова “грозна”, колкото той я описва.

Според думите на въпросната приятелка всичко започва на 1 септември. Баща и получава инсулт във Велинград. По лекарски нареждания, няколко дена по-късно на 5 септември, с наета с лични средства е транспортиран от Велинград до Пловдив. Разбира се, шофьорът е бил внимателен и е карал сравнително бавно, предвид че превозва пациент.

Майката на това момиче кара личния си автомобил плътно зад линейката. Отново момичето напомня, че се шофира бавно по лекарски препоръки и предвид състоянието на пациента.

Случката се разиграва в Пловдив, на кръстовището на Захарна фабрика, към 11:00 ч. сутринта. Черен джип засича автомобила на съпругата на пациента и застава между нея и линейката. С маневри, тя отново успява да заеме предишното си място, но нищо не свършва тук. Шофьорът на джипа отново препречва пътя и, излиза от автомобила си, доближава се до колата на съпругата, която е била сама в колата и видимо разтроена от ставащото.  Удря я в лицето с юмрук. Влиза през прозореца на автомобила, в момента в който жената  се опитва да обясни случая, и я удря.

Бащата в полулегнало състояние на носилката, вижда всичко. Въпреки отслабеното си физическо състояние, той отваря вратите и защитава майката. Шофьорът на джипа обаче напада и него. От рязкото ставане и последвалия шок, мъжът от носилката припада. В този момент биячът пали колата и бяга.

Прилагам снимки на колата на въпросния ‘джентълмен’. Да се знае. Може пък и да го накараме да се срамува.

Дъщерята на тези двама човека се надява, ако не друго то поне да предизвика срам у извършителя. Може би засягайки съвестта му, ще намери сили да се предаде и да съжали за постъпката си.

Разбира се в групата отново се разви дълга дискусия, в която се появи и защитник на избягалия . Въпросната дама твърди, че потърпевшите не разказват цялата история и имало пострадали жена и дете. Същата тази жена обаче, отказва да даде повече информация. Това, на което ние се надяваме е истината наистина да възтържествува и виновните да поемат последствията си.

Коментари

Маринела Стефанова

Вашият коментар