20 C
Пловдив
17 април, 2021

22 годишен жител на Съединение бе арестуван два пъти за една седмица за извършени кражби

Вижте още

Последвай ни

17,715FansLike
4,240SubscribersSubscribe
Avatar
Забелязано в Пловдивhttp://zabeliazanovplovdiv.com
Забелязано предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

Само в рамките на седмица : 22 годишен жител на Съединение бе арестуван два пъти за извършени кражби

В края на февруари, 74 годишен жител на квартал Точиларци в гр. Съединение сигнализирал служителите на реда за извършена кражба на автомобил с марка „Фиат Пунто“ , паркиран в двора на имота му. За броени часове служителите на участъка в Съединение установили и задържали извършителя- 22 годишен криминално проявен, който признал пред разследващите, че извършил кражбата от необходимост- превозното средство му послужило да се придвижи до . По пътя обаче възникнала техническа повреда в автомобила и извършителя го изоставил в землището на село , където по- късно било открито. За престъплението мъжът бил задържан в ареста за срок до 24 часа.

Няколко дни по- късно в РУ Труд, пребиваващ в 56- годишен италиански гражданин подал сигнал, че от дома му в кв. Точиларци , неизвестни лица са откраднали газов пистолет, лаптоп, златни накити, инструменти и покъщнина. Полицейските служители разпознали почерка на своя познайник, с който работили само преди 3 дни. Последвала в дома на същия 22 годишен мъж, където били открити всички откраднати вещи по подадения от италианския гражданин сигнал.

ВИЖ ОЩЕ :  Каназирева: Най-ценният опит, който получих, бе тук, в Областна администрация Ще продължа да отстоявам обществения интерес

По случаите са образувани досъдебни производства, а полицията продължава засиления контрол в малките и отдалечени населени места в областта. Според служителите на реда доброто взаимодействие с кметовете и кметските наместници спомага за осигуряване на спокойствието на хората и за превенцията срещу престъпността.

- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от

С японски вишни и кълбовиден ясен разкрасиха два парка в район Южен

С 10 японски вишни се увеличи зеленината в парка до ул. „Георги Кондолов“, който е сред най-предпочитаните места за...

Още новини от Пловдив