Новини ПловдивСъбития

На Живо! БМВ Фестивал 2018 в Панаира

DMS DETE на номер 17 777 !

3.64KПрегледа
На Живо! БМВ Фестивал 2018 в Панаира
Оценете това

Стоян Пенчев е на мястото на събитието, а то е BMW Фестивал 2018

DMS DETE на номер 17 777 !

„БМВ Клуб България“ има няколко успешни дарителски кампании, тази година клубът фокусира усилията си в набирането на средства в подкрепа на Клиниката за Детска хирургия при УМБАЛ „Свети Георги“, Пловдив, която се нуждае от нова електрохидравлична операционна маса, която да бъде подходяща за новородени и деца.

Хирурзите от Клиниката имат нелеката задача всекидневно да оказват лекарска помощ на много деца от региона и от цяла България. Въпреки предизвикателствата, през 2017 г. детското отделение на УМБАЛ „Свети Георги“ са положили специализирана лекарска грижа за 1 568 деца, като 1 400 от тях са били оперирани в единствената операционна в детското отделение, която е със значително остаряла техника и спешно се нуждае от подмяна.

Детската клиника се нуждае от нова електрохидравлична операционна маса, която да бъде подходяща за новородени и деца. Ние от „БМВ Клуб България“ вярваме, че тази операционна маса ще бъде траен актив, в помощ на всички деца, които търсят специализирана медицинска помощ в Детската клиника при УМБАЛ „Свети Георги“, гр. Пловдив и значително ще допринесе за качеството на медицинската услуга и бързото възстановяване и оздравяване на децата.

 

Снимки на:

Petya Yordanova

Stoqn Penchev

Ivaylo Kolarov

Miroslav Gospodarski

Емилия Йорданова

Тодор Порязов

Пецата Питбула

Teo Popov

Ивелина Шишкова

Коментари

Забелязано в Пловдив
Забелязано в Пловдив предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

Вашият коментар