Новини Пловдив

Недостигът на кадри си казва думата

2.15KПрегледа
Недостигът на кадри си казва думата
4.7 (94.29%) 7 votes

Градски автобус, линия 10, изключително” мил и любезен” шофьор,предложи на една дама да я обърне,псува като хамалин,почти през целия маршрут, когато не псува,говори по телефона.На няколко пъти за малко да предизвика катастрофа.Съжалявам,че не заснех всичко.

Да пътуваш с градски транспорт в днешно време си е истинско предизвикателство. Освен че трябва да се бориш с културните навици на шофьорите, да си безсмъртен също е важно. Все пак една катастрофа в повече, няма да е новина.

Румяна Бекова разказва за своето приключение в групата ни .  Жената твърди, че шофьорът не само е бил така добър да предложи услугите си в “обръщането” на една дама, но и притежава доста богат речник. Както се вижда и на видеото се старае да помогне с каквото може на събеседника от другата страна на слушалката.

Пловдив майна, няма невъзможни неща – “обръщаш” жени, говориш по телефона, ругаеш движението и не само него. Всичко това докато шофираш показва само всестранно развитата личност на човека зад волана. В никакъв случай не го приемайте за нарушение на правилата!

Нова Телевизия направихме репортаж по случая който можете да гледате тук : Виж репортажа

Коментари

Забелязано в Пловдив
Забелязано в Пловдив предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

Вашият коментар