Новини Пловдив

Общинският съветник от Съюз За Пловдив Евелин Парасков с инициатива за парк Бунарджик

" Вярвам, че силният граждански контрол гарантира по-добре похарчени публични средства."

1.22KПрегледа

Общинският съветник от Съюз За Пловдив Евелин Парасков с инициатива за парк Бунарджик
4.6 (92.5%) 8 votes
Поредна инициатива за прозрачни институции поде общинският съветник Евелин Парасков от „Съюз за Пловдив“. След  допитването относно бюджета на фондация „Пловдив 2019“,  излъчването  на сесиите на общински съвет на живо и др., сега екипът на „Съюз за Пловдив“ иска да насочи вниманието на пловдивчани към проекта за облагородяване на парк „Бунарджик“.

Във Фесбук групата „Забелязано в Пловдив“ Евелин Парасков потърси активността на гражданите  да зададат своите въпроси относно предстоящите ремонти на „Бунарджика“, като пое ангажимент същите да бъдат депозирани  до кмета Иван Тотев и кмета на р-н Централен.

Ето и цялото обръщение на общинския съветник, придружено от кратко видео от неговото изказване на срещата, организирана от районната администрация на Централен, която ние излъчвахме на живо:

   „Здравейте, бих искал да ви споделя, че освен член на групата аз съм и общински съветник. Ето защо ще ви помоля да обърнете внимание на един важен за града проект, който вече е в ход и да подкрепите инициативата.

Както обявих на публичната среща относо бъдещето на парк “Бунарджик”, бих искал заедно да направим една кампания, която максимално да разясни на обществеността какво точно, кога и накаква стойност ще бъде реализирано като проект.

Задайте вашите въпроси. Ние ще ги депозираме до кмета на Пловдив и кмета на район Централен. Нека всички сме информирани. Важно е!

Аз вярвам, че силният граждански контрол гарантира по-добре похарчени публични средства.Това ще е поредната инициатива, която има за цел да внесе повече прозрачност върху работата на общинската администрацията и Общинския съвет. Участвайте!“

Коментари

Забелязано в Пловдив
Забелязано в Пловдив предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

Вашият коментар