Новини Пловдив

Пловдивските пешеходни пътеки – мираж или реалност?

1.22KПрегледа
Пловдивските пешеходни пътеки – мираж или реалност?
4.5 (90%) 4 votes

След поставянето на нова маркировка на много места из града по повод обезопасяването на ученическото придвижване за първия учебен ден голяма част от нея вече липсва.

Пребоядисаните преди пет дни пешеходни пътеки загатват със своето състояние и за издръжливостта на намеренията, които са поставили началото на освежаването на уличната маркировка.

Небезизвестният израз: “Исках, но нямах желание.” е застъпен в случая с пълна сила, а обозначенията на пътното платно спокойно могат да бъдат възприети като поредния прах в очите в пустинята на българската качествена и отговорна работа.

Интересното все пак, е че съвсем спокойно можем да допълним пейзажа с водните оазиси, които се пълнят с вода и пукат гумите на автомобилите ни, минавайки през тях по време на дъжд.

Последните щрихи на пустинния пейзащ слагат и миражите на пешеходните пътеки, които напомнят на един отпечатък от едно отдавна изгубено чувство за дълг към изпълнение на служебните задължения. Дали пешеходните пътеки ни се привиждат или наистина ги няма най-вероятно ще разберем сами при евентуални превалявания в следващите няколко дни.

Коментари

Забелязано в Пловдив
Забелязано в Пловдив предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

Вашият коментар