За нас

След дълъг период на търпение и постоянство относно създаването, администрирането и поддържането на Facebook групата „Забелязано в Пловдив“ дойде моментът да създадем нещо повече от календарен лексикон, за да се отблагодарим на нашите членове за гласуваното ни доверие.

Плодът на нашият труд е онлайн платформата zabeliazanovplovdiv.com, която е тук, за да предложи на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си.
Един сайт от хората за хората, където водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

Благодарение на събраната ни с времето аудитория и активността ни се радваме, че успяхме да създадем място в мрежата, където нещата, които  правят впечатление на Пловдивчани могат да получaт трибуна и да достигнат до там, където трябва – било то съграждани или отговорни лица.

Zabeliazanovplovdiv.com е за нещата, които се набиват на очи в нашия бит, колкото и незначителни да изглеждат за новинарското мащабиране, което се е наложило в медиите.

Нито една новина не е достатъчно малка, щом има хора, които тя вълнува, а ние като сбор от будни граждански позиции сме готови да влагаме от личното си време, за да спомогнем за информираността на нашите съграждани.

Платформата ни показва света на града под тепетата – такъв какъвто го видждате Вие гражданите – будната съвест на един от градските първенци в Република България, а именно Пловдив.