Събития

Благотворителен Коледен базар в Градската галерия

825Прегледа
Оценете това

Центърът за настаняване от семеен тип за деца (ул.“Лъджене“) към пловдивския общински Комплекс за социални услуги „Св.Св.Константин и Елена“ организира благотворителен Коледен базар в Градската художествена галерия на ул. „Княз Александър I“№15.

На 14 и 15 декември (петък и събота) от 10.30ч. всеки посетител с добро сърце може да си купи празнична картичка, с която да поздрави свой близък, или пък коледно украшение за дома и елхата. Всички предмети са изработени с много любов и внимание от децата от Центъра за настаняване. Парите, събрани от вашите покупки, ще послужат за финансиране на кратко морско летуване на част от момичетата и момчетата, настанени там. За организирането на Коледния базар помагат и служителите от район „Централен“ с кмет . Нека да направим заедно Коледа по-топла и приятелска.

Коментари

Забелязано в Пловдив
Забелязано в Пловдив предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

Вашият коментар