Спорт

Дарко Костич: Не Играхме Добре, но Победата си е Победа

558Прегледа
Дарко Костич: Не Играхме Добре, но Победата си е Победа
Оценете това

Академик Бултекс 99 спечели Купа Пловдив навръх рождения ден на своя старши треньор Дарко Костич, който днес празнува своята 40-годишнина. Преди финала на турнира наставникът получи специален подарък от президента на клуба Васил Врачев.

Със сигурност не играхме добре и това не бе най-добрата ни продукция, коментира Костич след победата срещу Спартак Плевен със 79:76 след продължение. Имаше притеснение у момчетата, които за пръв път играха пред пловдивска публика и явно все още не са свикнали с ролята на фаворит. На турнира в Румъния показахме друго лице. В отбора нямаме суперзвезди, но бяхме стегнати, което не мога да си обясня. Не играхме както трябва. Победата обаче си е победа, ще си видим грешките, които ще се опитаме да не допускаме в мача срещу Балкан след седмица. Това е отбор с по-голям бюджет, така ще трябва да вложим много сърце в мача. Призоваваме публиката да ни подкрепи, за да може енергията от трибуните да се пренесе на терена. Няма как да не сме доволни от контролите, при положение, че имаме 6 победи от 6 мача, но можем да играем по-добре.

Срещите ни с Динамо Букурещ и Крайова бяха най-добри за нас,

каза още Дарко Костич.

Коментари

Забелязано в Пловдив
Забелязано в Пловдив предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

Вашият коментар