20 C
Пловдив
16 април, 2021

Камерна Сцена Пловдив се завръща в Първо студио на Радио Пловдив с два великолепни концерта

Вижте още

Последвай ни

17,710FansLike
4,240SubscribersSubscribe
Avatar
Милена Христоваhttps://zabeliazanovplovdiv.com
Милена е част от екипа на Забелязано в Пловдив като репортер и редактор от края на 2019г.

С два великолепни концерта на 15 и 16 октомври, платформата Камерна Сцена се завръща на основната си локация Първо студио на Радио Пловдив.

На 15 октомври от 19.00 часа за първи път на пловдивска сцена тромпетистът Нейко Бодуров, представя последния си проект N I K O B O . Участват: Нейко Бодуров – тромпет, Димитър Льолев – aлт саксофон, тенор саксофон, Димитър Бодуров – клавишни, Михаил Иванов – бас и
Димитър Семов – ударни.

На 16 октомври, отново от 19.00 часа, с дебют на българска сцена, екипът на Камерна Сцена Пловдив посреща триото на магнетичната Росица Милевска. Ще чуем музика от последния ѝ проект S T E P S . Със сигурност никога досега не сте чували арфата да звучи по този начин. Участват: Росица Милевска – арфа и глас, Седрик Льо Дон – барабани, Франк Льо Дон – бас.

Концертът е част от платформата „Камерна сцена Пловдив“ и се организира с подкрепата на , като част от Културния календар на града за 2020 година, както и с подкрепата на .

- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Затварят част от ул. „Брезовска“, въвеждат двупосочно движение по ул. „Васил Левски“

Временна организация на движението се въвежда на ул. „Брезовска“ от 15 април до 15 юни, информират от ОП „Организация...

Още новини от Пловдив