20 C
Пловдив
16 април, 2021

ще открие международната за отбранителна техника „Хемус – 2020” в Панаира

Вижте още

Последвай ни

17,709FansLike
4,240SubscribersSubscribe
Avatar
Милена Христоваhttps://zabeliazanovplovdiv.com
Милена е част от екипа на Забелязано в Пловдив като репортер и редактор от края на 2019г.

Заместник министър-председателят по обществения ред и сигурността и министър на отбраната и началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов ще открият утре, 30 септември, 14-ата специализирана международна за отбранителна техника „Хемус  2020”, която ще се проведе от 30 септември до 3 октомври 2020 г. в Международния панаир в град . Церемонията по откриването ще започне в 11.00 ч. пред палата 3 на .

Международната изложба  „Хемус 2020” се провежда под патронажа на Министерството на отбраната и Министерството на икономиката на Република и се организира от фондация „Хемус  ‘95“. В първия ден на изложението ще се проведе заседание на Индустриалния форум на тема: „Европейската програма за промишлено развитие в отбраната (EDIDP) и Европейския фонд за отбрана (EDF) и перспективите пред българската отбранителна индустрия“. На 1 октомври ще се проведе Десетата международна научна конференция на тема „Научните изследвания и инвестициите в технологични иновации – решаващ фактор за отбраната и сигурността”. В демонстрационните стрелби на полигона „Змейово“ на 2 октомври ще бъдат представени нови разработки и продукти.

- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Затварят част от ул. „Брезовска“, въвеждат двупосочно движение по ул. „Васил Левски“

Временна организация на движението се въвежда на ул. „Брезовска“ от 15 април до 15 юни, информират от ОП „Организация...

Още новини от Пловдив