20 C
Пловдив
16 май, 2021

Arte Spa&Park Hotel, Велинград подготвя незабравим ВЕЛИКДЕН

Вижте още

Последвай ни

17,876FansLike
4,260SubscribersSubscribe
Avatar
Забелязано в Пловдивhttp://zabeliazanovplovdiv.com
Забелязано в Пловдив предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

След изключително тежка година за целия свят, екипът на Arte Spa&Park Hotel, Велинград вярва, че Великден наистина ще бъде ВЕЛИК ден. Вярва, че този ден ще постави началото на дълго очаквана промяна за всички ни!

Празничният пакет, който „Най-добрият 5* Spa хотел“ на подготвят за поредна година, винаги е бил интересен, различен, неповторим… След „Рекорд на Гинес“, който хотелът организира през 2018г. и Фестивал “Arte makes music” през 2019…е време за нещо съвсем ново.

През 2021г. гостите на комплекса, ще имат възможността да се насладят на истински Великденски базар. Ще гостуват интересни и креативни творци от цялата страна, а за децата ще бъдат изградени някоко студия, в които ще се учат и забавляват, докато правят традиционни и съвременни празнични яйца. За храната, напитките и веселието като цяло, домакините са се погрижили както само те могат.

ВИЖ ОЩЕ :  19 млади творци от ДПХ с изложба за „Силата на илюзията“

Празникът е достатъчно голям, за да има време в него да се включат: Хилда Казасян, Анелия и DJ Дамян.

Екипът на Arte Spa&Park Hotel, Велинград вярва, че туризмът в България е динамичен, развиващ се, модерен.. и, че въпреки всички трудности пред, които беше изправен, той ще даде най-доброто от себе си!!

 

- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Доклад на временната комисия към общинския съвет за състоянието на МБПЛ „Иван Раев“ – Сопот

          Временната комисия към - Сопот, създадена за да проучи и анализира състоянието на общинската болница „Иван...

Още новини от Пловдив