20 C
Пловдив
17 април, 2021

Община Пловдив стартира XII-то издание на конкурса „Най-добър млад предприемач“

Вижте още

Последвай ни

17,716FansLike
4,240SubscribersSubscribe
Avatar
Милена Христоваhttps://zabeliazanovplovdiv.com
Милена е част от екипа на Забелязано в Пловдив като репортер и редактор от края на 2019г.

Стартира набирането на планове за участие в конкурса „Най-добър млад предприемач на гр. Пловдив“. Той се организира от Община Пловдив и отдел „Спорт и младежки дейности” и има за цел да стимулира креативното мислене на младите хора и да подпомогне тяхното развитие в бизнес сферата. Община Пловдив единствена в страната, която провежда подобен .

В надпреварата, която се провежда за дванадесета поредна година, имат право да участват всички български граждани с адресна регистрация на територията на Пловдив на възраст от 18 до 35 навършени години.

Кандидатите трябва да разработят бизнес план в подходяща форма за представяне на бизнеса и идеите за неговата реализация.

Жури в състав от външни експерти и експерти от Община Пловдив ще оценяват работите на участниците в два етапа. След това ще бъдат определени четирите най-добри бизнес плана, които ще спечелят паричните в конкурса. Победителят ще получи голямата – чек на стойност 7 000 лв., класиралият се на втора позиция – 4 000 лв. и двамата на трето място, ще вземат по 2 000 лв.

Бизнес планове ще могат да се подават всеки работен ден от 08:30 до 17:00 часа в деловодството на Община Пловдив на пл. „“ №1 или по пощата на адрес:

Община Пловдив,
пл. “Стефан Стамболов” № 1,
Пловдив 4000,
За: Конкурс за Най-добър млад предприемач на Пловдив като *ще важи датата на пощенското клеймо. **Крайният срок за участие е 30.04.2021 г.

 

- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Здравко Димитров инспектира ремонта Околовръстното шосе

Кметът Здравко Димитров инспектира ремонта на в участъка между Кукленско и Коматевско шосе. Той пристигна на обекта...

Още новини от Пловдив