20 C
Пловдив
15 април, 2021

Районният прокурор на гр. Пловдив издаде книга за предсрочното освобождаване

Вижте още

Последвай ни

17,705FansLike
4,240SubscribersSubscribe
Avatar
Милена Христоваhttps://zabeliazanovplovdiv.com
Милена е част от екипа на като репортер и редактор от края на 2019г.

наблюдава досъдебно производство за кражба на 12 242 лева от хипермаркет

Районна – Пловдив наблюдава досъдебно производство за отнемане на чужди движими вещи от владението на другиго без неговото съгласие с намерение да ги присвои, чрез разрушаване на прегради, здраво направени за защита на имот и използване на техническо средство – престъпление по чл. 195 ал. 1 т. 3 и т.4 вр. чл. 194 от Наказателния кодекс.

На 7 срещу 8 юни 2020 г., в гр. Пловдив, на бул. „Македония“, в хипермаркет е била извършена кражба, за което е подаден сигнал в полицията. Установено е, че извършителите проникнали в помещението, използвано за трезор за съхранение на парите от оборота, от дупка, която направили в покривната конструкция на магазина. Оттам отнели 12 242 лева, поставени в две каси, и вероятно отново са напуснали обекта през покрива. Към 3 часа се е задействала сигнално-охранителната техника, но при външния оглед не са били открити следи от кражбата. Липсата на паричните средства е била установена от служител на хипермаркета и веднага е бил подаден сигнал на тел. , сутринта на 8 юни 2020 г. Екипи от полицейски служители от ОД на – Пловдив са реагирали незабавно и посетили местопроизшествието, като е започнало разследване.

ВИЖ ОЩЕ :  Arte Spa&Park Hotel, Велинград подготвя незабравим ВЕЛИКДЕН

По делото се извършват активни процесуално – следствени действия и оперативно-издирвателни мероприятия за установяване на извършителите.

- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Затварят част от ул. „Брезовска“, въвеждат двупосочно движение по ул. „Васил Левски“

Временна организация на движението се въвежда на ул. „Брезовска“ от 15 април до 15 юни, информират от ОП „Организация...

Още новини от Пловдив