20 C
Пловдив
18 май, 2021

Жителите на и на Източен ще видят комедията „Любов в лудницата“ с Албена Павлова и Ненчо Илчев

Вижте още

Последвай ни

17,918FansLike
4,260SubscribersSubscribe
Милена Христоваhttps://zabeliazanovplovdiv.com
Милена е част от екипа на Забелязано в Пловдив като репортер и редактор от края на 2019г.

С бурни аплодисменти, много смях и добро настроение преминават всички вечери от фестивала „Включи квартала – театър в парка“, който предстои да гостува в последните 2 парка по маршрута си – на 24 август в Парк „Бунарджик“, Централен, а на 25 август в Парк „Каменица 2*“, .

Организаторите от „МаскАрт“ приканват пловдивчани, които искат да гледат комедията „Любов в лудницата“ да си носят по нещо за сядане. И разбира се, доброто си настроение! В постановката на Емил Бонев участват Албена Павлова и Ненчо Илчев. Режисьор е Емил Марков. Началото е в 20.30 часа, а входът е свободен!

„Любов в лудницата“ ще разсмее до сълзи и малки и големи с напрегната с много комедийни обрати и неочакван финал. Някой изненадващо нахлува в живота ти. Заявява, че е безумно влюбен в теб от години. Сваля на масата карти с бъдеще, за което винаги си мечтал. Как ще отиграеш това раздаване? Партия покер, която доказва, че влюбването никой не знае кога, защо и как се случва. Двама първокласни играчи. Кой какво ще заложи? Кой какво ще спечели?

„Включи квартала- театър в парка“ е най-младият , част от Културния календар на Община , който за втора година радва любителите на театъра, които нямат време или възможност да посещават салоните в центъра на града, но могат да видят хитова комедия на една ръка разстояние – в любимия си градски парк или район, в който живеят.

Досега фестивалът гостува в 4 парка – до магазин Лидъл , кв. Тракия, Парк „Белите брези, кв. , Парк „Ружа“, кв. Смирненски и Парк „Рибница“, кв. Кършияка. Там публиката видя друго, хитово представление – „Мъжът на жена ми“ от Миро Гавран. Постановката е на Мариус Куркински и в нея участват обичаните актьори Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кирил Ефремов.

Всички желаещи могат да отскочат до съседния квартал, за да видят и това заглавие, а след приключване на спектакъла да се снимат за спомен и да си вземат автограф от любимите актьори – Албена Павлова и Ненчо Илчев.

„Включи квартала – театър в парка“ се финансира от община Пловдив и е част от културния календар на града за 2020 година.

- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

00:29:55

Porsche Taycan 4S – Бъдещето е тук!

Една от интересните разлики с Тесла е, че при Порше Тайкан охлаждането на батерията е със съвсем друг принцип...

Още новини от Пловдив