Новини Пловдив

Кметът на „Централен“ на отчет пред обществеността

945Прегледа
Оценете това

Кметът на район „Централен“ – Община Пловдив кани всички жители на района, представители на бизнеса, учебните заведения, както и всички свои колеги на втория отчет в рамките на мандата на Стаменов като районен кмет, а именно този за изминалата 2018 година. Събитието ще се състои на 6.11.2018г. /вторник/ от 18ч. в зала „Съединение“ на Регионален исторически музей – Пловдив.

Целта на тази среща е гражданите да бъдат запознати с дейностите на районната администрация за изминалите 12 месеца, както и да могат да зададат своите въпроси по важни за обществеността и развитието на района теми.  Фокус на отчет 2018г. е комуникацията на кмета и на администрацията с гражданите и активностите в посока подобряване на качеството на живот за жителите на район „Централен“, гр. Пловдив.

За първи път Георги Стаменов се отчете пред гражданите преди година отново в залата на Регионален исторически музей – Пловдив.

Коментари

Забелязано в Пловдив
Забелязано в Пловдив предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

Вашият коментар