20 C
Пловдив
10 май, 2021

Започва международният театрален фестивал „Сцена на кръстопът“

Вижте още

Последвай ни

17,830FansLike
4,260SubscribersSubscribe

Утре започва 22-то издание на есенния международен театрален „Сцена на кръстопът“. Откриването стартира точно в 19:00 ч., на голямата сцена в Драматичния , със спектакълът „Ромео и Жулиета“.

Вече 22 години театралната публика в града под тепетата има своя – Сцена на кръстопът. Създаден с много любов от шепа ентусиасти, минал през две десетилетия на бурни процеси, Фестивалът е есенен пристан на красотата, очарованието и магията на театралното изкуство.

И в това издание организаторите  са се постарали почитателите на изкуството да видят най-доброто от театралните сцени в страната от изминалия сезон, да се срещнат със следващото поколение актьори, да видят интересни и иновативни решения на актьори, режисьори.

Утре ще разберем повече какво предстои от директора на фестивала Димитър Малашинов и продуцента Ирен Чанкова. Те заедно с кмета и директора на Драматичния Кръстю Кръстев, ще ни разкрият малко повече от предстоящата програма на „Сцена на кръстопът“.

 

 

- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от

Община Пловдив издаде строително разрешение за стадион „Локомотив“

Община Пловдив издаде разрешение за строеж за доизграждането на стадион "Локомотив". Това съобщи кметът Здравко Димитров след работна среща...

Още новини от Пловдив