fbpx
20 C
Пловдив
17 януари, 2021

Представянето на новата книга на в Пловдив

Вижте още

Частично облекчават мерките в Пловдив

Със заповед на кмета Здравко Димитров от утре на територията на Община Пловдив се привежда в изпълнение  Заповед №...

40 са новодиагностицираните в Пловдивска област случаи на Ковид -19 за изминалото денонощие.

40 са новодиагностицираните в Пловдивска област случаи на Ковид -19 за изминалото денонощие. Регистрирани в Националната информационна система са...

Евакуират всички под срутището в Дряново, община Лъки

Поради непосредствена опасност за живота и здравето на хората, чийто домове са под скалния масив в село Дряново, община...

Последвай ни

16,176ФеновеХаресва ми
4,200АбонатаАбонирайте се
Avatar
Забелязано в Пловдивhttp://zabeliazanovplovdiv.com
Забелязано в Пловдив предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

Представянето на новата книга на в Пловдив, както и самото ѝ появяване могат да бъдат охарактеризирани само с една дума: „светлина“.

Залата на Балабановата къша беше изпълнена с читатели, съмишленици, хора жадни за култура и изкуство. Хора нуждаещи се от споделяне със себеподобни. Тази крехка жена, водена от порива си да изважда на бял свят значими исторически личности с техните човешки и затрогващи истории ни остави без дъх, не само с прекрасната книга „“, но и с бъдещите си проекти да пресъздаде едни от най-великите любовни истории на България.

Любовта, като велика движеща сила, преминаваща границите на етноси, религии, политически и исторически дадености и противоречия. Да е благословена Неда Антонова, имаме нужда от нея и книгите ѝ, и като хора и , като българи!

ВИЖ ОЩЕ :  МБАЛ „Св. Мина“ получи дарение от 44 000 лв. от Българо-белгийския бизнес клуб и Посолство на Белгия

Новини от Пловдив

Частично облекчават мерките в Пловдив

Със заповед на кмета Здравко Димитров от утре на територията на Община Пловдив се привежда в изпълнение  Заповед №...

Още новини от Пловдив