20 C
Пловдив
16 април, 2021

Представянето на новата книга на в Пловдив

Вижте още

Последвай ни

17,710FansLike
4,240SubscribersSubscribe
Avatar
Забелязано в Пловдивhttp://zabeliazanovplovdiv.com
Забелязано в Пловдив предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

Представянето на новата книга на в Пловдив, както и самото ѝ появяване могат да бъдат охарактеризирани само с една дума: „светлина“.

Залата на Балабановата къша беше изпълнена с читатели, съмишленици, хора жадни за и изкуство. Хора нуждаещи се от споделяне със себеподобни. Тази крехка жена, водена от порива си да изважда на бял свят значими исторически личности с техните човешки и затрогващи истории ни остави без дъх, не само с прекрасната книга „“, но и с бъдещите си проекти да пресъздаде едни от най-великите любовни истории на .

Любовта, като велика движеща сила, преминаваща границите на етноси, религии, политически и исторически дадености и противоречия. Да е благословена Неда Антонова, имаме нужда от нея и книгите ѝ, и като хора и , като !

ВИЖ ОЩЕ :  Затварят част от ул. „Брезовска“, въвеждат двупосочно движение по ул. „Васил Левски“
- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Затварят част от ул. „Брезовска“, въвеждат двупосочно движение по ул. „Васил Левски“

Временна организация на движението се въвежда на ул. „Брезовска“ от 15 април до 15 юни, информират от ОП „Организация...

Още новини от Пловдив