, Общинският съветник от Съюз За Пловдив Евелин Парасков с инициатива за парк Бунарджик
Новини Пловдив

Общинският съветник от Съюз За Пловдив Евелин Парасков с инициатива за парк Бунарджик

" Вярвам, че силният граждански контрол гарантира по-добре похарчени публични средства."

1.37KПрегледа

[kkstarratings]Поредна инициатива за прозрачни институции поде общинският съветник Евелин Парасков от „Съюз за “. След  допитването относно бюджета на фондация „ 2019“,  излъчването  на сесиите на общински съвет на живо и др., сега екипът на „Съюз за “ иска да насочи вниманието на пловдивчани към проекта за облагородяване на парк „Бунарджик“.

Във Фесбук групата „“ Евелин Парасков потърси активността на гражданите  да зададат своите въпроси относно предстоящите ремонти на „“, като пое ангажимент същите да бъдат депозирани  до кмета и кмета на р-н .

Ето и цялото обръщение на общинския съветник, придружено от кратко видео от неговото изказване на срещата, организирана от районната администрация на Централен, която ние излъчвахме на живо:

   „Здравейте, бих искал да ви споделя, че освен член на групата аз съм и общински съветник. Ето защо ще ви помоля да обърнете внимание на един важен за града проект, който вече е в ход и да подкрепите инициативата.

Както обявих на публичната среща относо бъдещето на парк “Бунарджик”, бих искал заедно да направим една кампания, която максимално да разясни на обществеността какво точно, кога и накаква стойност ще бъде реализирано като проект.

Задайте вашите въпроси. Ние ще ги депозираме до кмета на Пловдив и кмета на район Централен. Нека всички сме информирани. Важно е!

Аз вярвам, че силният граждански контрол гарантира по-добре похарчени публични средства.Това ще е поредната инициатива, която има за цел да внесе повече прозрачност върху работата на общинската администрацията и Общинския съвет. Участвайте!“

Коментари

Забелязано в Пловдив
Забелязано в Пловдив предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

Вашият коментар