Пловдивчанка спечли 9тата месечна награда от играта на НАП

Деветата месечна награда от Лотарията с касови бележки на бе спечелена от Маринела Личева от Пловдив. Срещу касова бележка на стойност 14,31 лв., платена чрез ПОС терминал тя спечели чек за 2000 лв. Маринела е активен участник в Лотарията още от първото и издание и до момента е регистрирала над 700 бележки.

За участие във втората част на популярната на данъчните, пловдивчани са регистрирали близо 1,9 млн. фискални бонове на обща стойност 30 млн. лв. Над 110 хил. от бележките са от ПОС терминал. Средно всеки потребител в Лотарията се е отчел в играта с по 308 касови бележки.

 

Пловдивчанка спечли 9тата месечна награда от играта на НАП » Новини Пловдив » играГолямата награда от 50 000 лв. в второто издание на Лотарията ще бъде изтеглена на 10 декември тази година, а до тогава ще бъдат спечелени още три месечни награди по 2000 лв., като всяка седмица някой ще печели и предметна награда на стойност приблизително 1000 лв.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.