20 C
Пловдив
16 април, 2021

Рекорден брой сватби въпреки извънредното положение

Рекорден брой ойки ще си кажат „да“ на 10 октомври

Вижте още

Последвай ни

17,710FansLike
4,240SubscribersSubscribe
Avatar
Милена Христоваhttps://zabeliazanovplovdiv.com
Милена е част от екипа на Забелязано в Пловдив като репортер и редактор от края на 2019г.

Огледалната дата 10.10 се оказва една от най-желаните за бракосъчетание. Това съобщиха от общинското предприятие „Радостни обреди“ и допълниха, че всички часове за символичната дата са вече заети. На всеки половин час младоженците ще си казват „да“ като десет от двойките ще се бракосъчетаят в Централния дом на младоженците, други девет – в зала „“, а шест двойки ще сключат брак с изнесени ритуали.

Освен специалната дата, бъдещите семейства са избрали и знакови пловдивски места, на които да отбележат големия ден. Една от двойките ще каже заветното „да“ на Римския , докато други младоженци са избрали уюта на къща „Хиндлиян“ за своя паметен момент.

От ОП „Радостни обреди“ съобщиха още, че за поредна година няколко пловдивски двойки са избрали да сключат брак в седмицата на „Празници на Стария град“ през септември. За да направят деня още по-специален екипът на общинското предприятие осигурили на младоженците от естествени цветя, красива арка, музикален съпровод и безплатна фотосесия в къща „Хиндлиян“.

За улеснение на влюбените двойки Община разполага с електронна система за записване, която младоженците предпочитат да използват поради ситуацията в страната.
В началото на тази година много двойки избраха да се венчаят и на други две символични дати, отново с повторяемост на цифрите – 20.02 и 22.02, когато общо 32 двойки сключиха брак.

ВИЖ ОЩЕ :  Предстои въвеждането на Монтесори педагогиката и в още една ясла

- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Затварят част от ул. „Брезовска“, въвеждат двупосочно движение по ул. „Васил Левски“

Временна организация на движението се въвежда на ул. „Брезовска“ от 15 април до 15 юни, информират от ОП „Организация...

Още новини от Пловдив