20 C
Пловдив
16 май, 2021

33- годишен мъж изпотроши устройство за безкасово плащане, полиция го задържа и настани в ЦПЗ

Вижте още

Последвай ни

17,876FansLike
4,260SubscribersSubscribe
Avatar
Забелязано в Пловдивhttp://zabeliazanovplovdiv.com
Забелязано в Пловдив предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

Случката се разиграла в следобедните часове на неделния ден на бул. Шести септември . Мъжът решил да си купи храна от заведение за бързо хранене, но след като устройството за безкасово плащане, монтирано на стената на обекта, не отчело избора и плащането му, клиентът се разгневил и пред очите на персонала, започнал да нанася удари с юмруци върху дисплея докато го счупил.

Управителят на заведението веднага извикал полиция, която задържала буйстващия клиент. Обяснението на виновника пред полицията, не изглеждало достатъчно аргументирано и мъжа бил отведен в Центъра за психично , където предстои да бъде му бъде направен обстоен медицински и психиатричен преглед.

Според собственика на заведението счупеното устройство не подлежи на и се налага да бъде подменено с ново, което ще му струва близо 1 500 лв. По случая полицията е започнала досъдебно производство.

ВИЖ ОЩЕ :  Пускат водата на Данов хълм - Над 100 доброволци са заявили желание да се включат в дейностите по облагородяване
- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Доклад на временната комисия към общинския съвет за състоянието на МБПЛ „Иван Раев“ – Сопот

          Временната комисия към Общински съвет - Сопот, създадена за да проучи и анализира състоянието на общинската болница „Иван...

Още новини от Пловдив