fbpx
20 C
Пловдив
6 март, 2021

Дариха 28 000 лв. за кислородната инсталация на МБАЛ „Св. Мина“

Вижте още

Млади еколози и пътни полицаи засадиха заедно дръвче в двора на ОУ „ Христо Ботев“ в Крумово

Стартът на инициативата „Да пазим живота и да създаваме живот , бе даден само преди няколко седмици от директора...

По предложение на Съюз за Пловдив и Кауза Пловдив – Общината ще строи ОДЗ в кв. „Съдийски“ и ясли в Кючук Париж

Важни за града инфраструктурни проекти са осигурени с финансиране в общинския бюджет за 2021 г. по предложение на съветниците...

Каназирева за Белащица : Фирмата има нормативно установено право да иска удължаване, а друг е въпросът дали ще се допусне

"Фирмата има нормативно установено право да иска удължаване, а друг е въпросът дали ще се допусне. Все пак живеем...

Последвай ни

16,823ФеновеХаресва ми
4,230АбонатаАбонирайте се
Avatar
Милена Христоваhttps://zabeliazanovplovdiv.com
Милена е част от екипа на Забелязано в Пловдив като репортер и редактор от края на 2019г.

Община Пловдив отличи със сертификат фондация „Бикоуз в помощ на благотворителността“ за дарителски жест отправен към общинската болница „“.

Фондацията дари 27 726 лв., осигурени от Филип Морис , за изграждане на кислородна система в МБАЛ „Св. Мина“ за лечение на пациенти с COVID – 19. Директорът на МБАЛ „Св. Мина“ проф. отправи благодарности към дарителите.

„Сърдечно благодаря на Филип Морис България за ценното , както и на всички други благодетели, които с големи, или с по-малки суми, подкрепиха болница „Св. Мина“. Този мил жест върна доверието ми в това, че българинът е съпричастен и умее да проявява човечност в трудни момент“, коментира проф. Петров.

По думите му с помощта на всички спонсори, включили се в благородната кауза, средствата за кислородната инсталация са вече събрани и тя е в процес на изграждане.

Общинската болница „Св. Мина“ е сред първите пловдивски здравни заведения, които се включиха в лечението на пациентите с . Почти целият й капацитет е ангажиран с отговорната мисия. Болницата приема заболели от опасния вирус не само от Пловдив, но и от целия регион.

ВИЖ ОЩЕ :  По предложение на Съюз за Пловдив и Кауза Пловдив - Общината ще строи ОДЗ в кв. „Съдийски“ и ясли в Кючук Париж

Фондация „Бикоуз“ е експертна организация, признат лидер с 20-годишен опит на национално и международно ниво (от 1995 г.), която насърчава хора, организации, общности да преобразяват живота, като развиват дарителството и социалните инвестиции.

Новини от Пловдив

Млади еколози и пътни полицаи засадиха заедно дръвче в двора на ОУ „ Христо Ботев“ в Крумово

Стартът на инициативата „Да пазим живота и да създаваме живот , бе даден само преди няколко седмици от директора...

Още новини от Пловдив