20 C
Пловдив
16 април, 2021

Подписан е и договорът за изграждането на ст. „

Вижте още

Последвай ни

17,710FansLike
4,240SubscribersSubscribe
Avatar
Милена Христоваhttps://zabeliazanovplovdiv.com
Милена е част от екипа на Забелязано като репортер и редактор от края на 2019г.

Зам.-кметът по строителството и управителят на „Рудин“ ООД Живко Желев подписаха договора за проектиране и строителство на ст. „“ в присъствието на кмета в последния ден на 2020 г.

„Пожелавам ви спорна работа на обекта, а ние като администрация на Община ще съдействаме за по-бързото изграждане на стадиона, за да може и двата отбора да се сдобият с нова и модерна база“, заяви кметът Здравко Димитров.

Управителят на фирмата изпълнител пое ангажимента още в първите дни Новата година да започне работа проекта. Стартират геоложките проучвания, които са необходими за изготвянето на идейния и техническия проект на съоръжението.
Щастлив съм, че изпращаме годината с подписани договори и за двата стадиона ва водещите пловдивски отбори.

Благодаря на премиера Бойко Борисов, че подкрепи желанието на Община Пловдив да изгради модерни съоръжения, на които се надяваме да гледаме интересни мачове в най-скоро време“, допълни още кметът

Правителството в началото на годината 37 милиона лева с ДДС за спортната на Пловдив, които бяха разпределени по следния начин – за стадиона на „Ботев“ – 25 млн. лв. и „Локомотив“ – 12 млн. лв.

ВИЖ ОЩЕ :  Затварят част от ул. „Брезовска“, въвеждат двупосочно движение по ул. „Васил Левски“

 

- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Затварят част от ул. „Брезовска“, въвеждат двупосочно движение по ул. „Васил Левски“

Временна организация на движението се въвежда на ул. „Брезовска“ от 15 април до 15 юни, информират от ОП „Организация...

Още новини от Пловдив