fbpx
20 C
Пловдив
8 март, 2021

Пак гаф при връчването на почетните значки на ПФК „Локомотив“

Вижте още

„Цвете на пътя“ – Пловдивската полиция продължава осмомартенската си инициатив

Пловдивската полиция продължава осмомартенската си инициатива „Цвете на пътя“ Стартът и бе даден символично точно в 08 часа и 03...

336 са новодиагностицираните с Ковид-19 за периода от 6 до 8 март в Пловдивска област.

В събота са били 208, в неделя - 98. За последното денонощие са 30. Общо случаите на инфекцията от началото...

Севдалина Кочевска и Петър Кочевски с изложба „Без герои“

Двама от най-разпознаваемите пловдивски художници аранжират творби от различни свои творчески етапи в Изложбена зала „2019“ на ул. „Гладстон“...

Последвай ни

16,876ФеновеХаресва ми
4,240АбонатаАбонирайте се
Avatar
Милена Христоваhttps://zabeliazanovplovdiv.com
Милена е част от екипа на като репортер и редактор от края на 2019г.

След като преди няколко дни Локомовтивци бяха поканени да им бъдат връчени значките и тотално забравени в коридорите докато заседаваше, днес Община Пловдив не пропусна отново да се изгаври, като пусна на връчването, но от телефон и то на страни. (Въпреки, че скоро подписа договор за излъчване на стойноист 70,000лв).

След като обърнахме внимание на това недоразумение, клипа беше мигновенно свален. Въпреки това от Община Пловдив са така добри да ни преразкажат как е протекла срещата и връчването :

Кметът Здравко Димитров връчи на играчи, треньори и ръководители на Локомотив почетните отличия на града. Играчите, треньорите и ръководителите на ПФК „Локомотив 1926“ получиха почетните си отличия на града, присъдени им за заслуги към Пловдив след спечелването на втората поредна Купа на България и Суперкупата на страната. Отличията бяха връчени от кмета Здравко Димитров в присъствието на председателя на Александър Държиков.

„Вие сте един от клубовете, които прославят Пловдив и ви пожелавам да продължавате все така. Вашите успехи ме радват, а също и успехите на всички спортисти от нашия град! Това е една достойна награда, която малко спортисти притежават. Желая ви от все сърце успешно да завършите сезона“. Това заяви в приветствието си Здравко Димитров преди да пристъпи към изпълнение на решението на Общинския съвет.

С „Почетна значка на град Пловдив“ бяха отличени футболистите Димитър Илиев, , Илко Пиргов, Давид Малембана, Лусас Масоеро, Бирсент Карагерен, Лукас Салинас, Диниш Алмейда, Парвиз Умарбаев, треньорът Александър Тунчев, лекарят и масажистът на тима, както и спортно-техническото ръководство на клуба. Почетни значки се дават и на вече напусналите Анте Аралица, Филип Михалевич, треньора Бруно Акрапович и на президента на клуба Христо Крушарски.
Със свое Решение №191 отново от 5 август 2020 година -Пловдив удостоява ПФК „Локомотив 1926“ Пловдив с „Почетен знак на град Пловдив“, който бе връчен от кмета Здравко Димитров на спортния директор на черно-белите Георги Иванов.

ВИЖ ОЩЕ :  „Цвете на пътя“ - Пловдивската полиция продължава осмомартенската си инициатив
ВИЖ ОЩЕ :  „Цвете на пътя“ - Пловдивската полиция продължава осмомартенската си инициатив

На финала на церемонията градоначалникът пожела успех на Локомотив и през този сезон, както и в предстоящото с „“.

Новини от Пловдив

„Цвете на пътя“ – Пловдивската полиция продължава осмомартенската си инициатив

Пловдивската полиция продължава осмомартенската си инициатива „Цвете на пътя“ Стартът и бе даден символично точно в 08 часа и 03...

Още новини от Пловдив