20 C
Пловдив
19 април, 2021

ГХГ – Пловдив ще продължи да издава сертификати за износ

Вижте още

Последвай ни

17,731FansLike
4,250SubscribersSubscribe
Avatar
Милена Христоваhttps://zabeliazanovplovdiv.com
Милена е част от екипа на като репортер и редактор от края на 2019г.

Днес по време на среща между заместник-кмета по култура, археология и туризъм и директора на – Красимир Линков бе взето решение за възобновяване на дейността на Комисията за издаване на удостоверения за износ.

В тази връзка, Градска художествена галерия – Пловдив уведомява пловдивските творци и галерии, че в изпълнение на Заповед № РД-01-677/25.11.2020 г. на министъра на здравеопазването и Заповед на кмета и решение на Общинския кризисен щаб и предвидените в тях противоепидемични , обектите, управлявани от ГХГ – Пловдив са затворени за посетители*, но Комисията за издаване на удостоверения за износ ще продължи да работи, както следва: *
Работно време на комисията: вторник и четвъртък от 10.00 до 12.00 ч.
Адрес: ул. „Княз Александър І“ 15, Пловдив, Временна експозиция

Цени:

  • 5 лв. – за 1 предмет
  • 4 лв. – от 2 до 20 предмета
  • 3 лв. – от 21 до 50 предмета
  • 2 лв. – над 50 предмета

Екипът на ГХГ – Пловдив се надява, че с това ще окаже навременна подкрепа на всички пловдивски творци и галерии, които се опитват да търсят път за реализация в този труден за всички период.

(Комисията издава удостоверения, в които се уверява, че описаните предмети нямат качества на движим паметник на културата по смисъла на чл. 3 от Закона за паметниците на културата и музеите.)

ВИЖ ОЩЕ :  Занаятчийското училище за деца започна обучението на първите записани при огромен интерес

На място, при спазване на всички противоепидемични мерки, с организация на приемане и издаване, в която няма да има директен контакт, всички желаещи ще могат да се възползват от услугата.

 

- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Откриват „зелена класна стая“ в район Източен

„Зелената класна стая“ в начално училище „П. Р. Славейков“ вече е напълно готова, съобщи кметът на район „Източен“ Иван...

Още новини от Пловдив