20 C
Пловдив
15 април, 2021

Кичука празнуват безопасността на движението и чистота на града!

Вижте още

Последвай ни

17,707FansLike
4,240SubscribersSubscribe
Avatar
Милена Христоваhttps://zabeliazanovplovdiv.com
Милена е част от екипа на Забелязано в като репортер и редактор от края на 2019г.

Утре, 6 август от 18.00 часа на детската по срещу парк „Белите брези“(Точното място е: детската площадка по безопасност на движението срещу парк „Белите брези“, ул. „Лазо Войвода“ и „Скопие“) ще се проведе второто събитие от съвместната инициатива „Пловдив – по-чист и по-безопасен град, който изграждаме заедно”.

Миналата седмица тя се осъществи в район „Тракия“, а целта на инициативата е създаване на навици и отношение у подрастващите към Пловдив, за да живеят в по-добри, чисти и красиви градове, с по-малко трафик и инциденти.

Организаторите отново са приготвили много забавни и интересни игри, а главен инспектор Ботьо Гиргинов ще покаже на децата и ще ги научи на неща, свързани с пътната безопасност, правилното пресичане и каране на велосипеди и тротинетки, както и спазване на правилата за движение по пътищата.

Младежите от сдружение BG Бъди активен са подготвили много разнообразни състезания, свързани с опазване чистотата на околната среда и разделното събиране на със специални награди за най-активните деца.

Община Пловдив и район „“ са осигурили допълнително музикална програма и изненади.
През настоящата година администрацията в лицето на ОП „“ обнови трите детски площадки по безопасност на движението, като възстанови счупените светофари, знаци и маркировка в районите „Тракия“, „Южен“ и „“. Последната изброена в момента се ремонтира изцяло, като е положен нов асфалт, маркировка, предстои да бъдат поставена чисто нова светофарна уредба, пейки и озеленяване.

ВИЖ ОЩЕ :  Част от изкуствените езера в Цар-Симеоновата градина вече са пълни с вода и работят.

Отправяме специална покана към децата да се забавляваме заедно по време на лятната .
Заповядайте.

- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Затварят част от ул. „Брезовска“, въвеждат двупосочно движение по ул. „Васил Левски“

Временна организация на движението се въвежда на ул. „Брезовска“ от 15 април до 15 юни, информират от ОП „Организация...

Още новини от Пловдив