20 C
Пловдив
10 май, 2021

Кметът на „Централен“ на пред обществеността

Вижте още

Последвай ни

17,830FansLike
4,260SubscribersSubscribe
Avatar
Забелязано в Пловдивhttp://zabeliazanovplovdiv.com
Забелязано в Пловдив предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

Кметът на район „Централен“ – Община Пловдив кани всички жители на района, представители на бизнеса, учебните , както и всички свои колеги на втория в рамките на мандата на Стаменов като районен кмет, а именно този за изминалата 2018 година. Събитието ще се състои на 6.11.2018г. /вторник/ от 18ч. в зала „“ на – Пловдив.

Целта на тази среща е гражданите да бъдат запознати с дейностите на районната администрация за изминалите 12 месеца, както и да могат да зададат своите въпроси по важни за обществеността и развитието на района теми.  Фокус на отчет 2018г. е комуникацията на кмета и на администрацията с гражданите и активностите в посока подобряване на качеството на живот за жителите на район „Централен“, гр. Пловдив.

За първи път Георги Стаменов се отчете пред гражданите преди година отново в залата на Регионален исторически музей – Пловдив.

- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Община Пловдив издаде строително разрешение за стадион „Локомотив“

Община Пловдив издаде разрешение за строеж за доизграждането на "". Това съобщи кметът Здравко Димитров след работна среща...

Още новини от Пловдив