Коледни елхи светнаха в сградата на „Централен“

Деца от школа по рисуване „Жирафче“ заедно с техни ръководители и родители допринесоха за Коледното настроение в администрацията.  

Кметът на район „Централен“ – Община Пловдив Георги Стаменов символично запали светлините на двете Коледни дръвчета, които от 11 декември посрещат гражданите в административната сграда на района на ул. „Хр. Г. Данов“ 39. Украсата и нейното поставяне са дело на децата от школа по рисуване „Жирафче“ с ръководител Петя Анастасова и нейния асистент Елена. Малчуганите донесоха в администрацията бутикови празнични играчки, изработени от рециклируем материал по време на Коледната работилница на школата през декември. Децата бяха придружени от своите родители и пожелаха да нарисуват за „Централен“ картина през 2019г., която да подарят на кмета. С пожелания да бъдат здрави и послушни Стаменов благодари на децата и поздрави арт-клуба за организацията и ентусиазма.

Работното време на администрацията на „Централен“ в периода 20.12.2018г. – 2.01.2019г. е съобразено с официалните празници на Република България.