20 C
Пловдив
20 април, 2021

Конференция „HR Summit & Career Fair Plovdiv 2019‘‘

Вижте още

Последвай ни

17,735FansLike
4,250SubscribersSubscribe
Avatar
Забелязано в Пловдивhttp://zabeliazanovplovdiv.com
Забелязано в предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

Ние от Забелязано в  вярваме, че младите хора са бъдещето на и се стараем да ги подкрепяме в тяхното кариерно развитие. В тази връзка забелязахме нещо ново и интересно – Конференция „HR Summit & Career Fair Plovdiv 2019‘‘. Затова решихме да бъдем партньори на DiTech Expo Пловдив, които са организатори на събитието и да ви поканим на 22 март в Палата 7 на Международния панаир.

Събитието Панаир на кариерата е напълно безплатно за , учащи се, млади специалисти и хора търсещи работа. Всички, които присъстват на събитието могат да посетят отделните панели и да се запознаят със стажантски програми, интересни професии, обучителни и сертификационни програми. Успоредно с Панаир на кариерата се провежда HR Summit 2019 – конференция, насочена към HR специалистите. Входът за студентите е свободен, единствено трябва предварително да се регистрират на: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdkq7z825P5FTSV-Mxbzi1lWIJcuSLPVDCMc3ZiTPMT1CIaOw/viewform?fbclid=IwAR0R6daI10mH99VhxVT_Ovgajz5FHjWWf0H9tePHk7pavJOvHlMqy54ZLKg, за да могат да получат пропуск и СЕРТИФИКАТ за участие в конференцията.

HR Career Fair Plovdiv 2019 е мястото, където можете да общувате с представители на компаниите лидери на пазара, да разузнаете за условията на подбора, стажировката и свободните позиции, да впечатлите работодателите и най-важното да подадете своето CV в компанията-мечта. На на кариерата ще бъдат представени компании от най-различни отрасли: IT, телекомуникации, производство, маркетинг и PR, логистика и управление на персонала – за всеки кандидат ще се намери подходяща позиция. Също така ви очакват полезни презентации и дискусии. Тук ще имате реалната възможност да получите покана за стаж, да се договорите за подробности относно практиката или даже да намерите пълноценна работа.

ВИЖ ОЩЕ :  Откриват „зелена класна стая“ в район Източен

Лектори на събитието ще бъдат: Анна Габровска от Coca-Cola HBC, Виктория Чорбаджийска от ABB, Любомир Атанасов от IMG, певицата Цветелина Добрева, Аглика Адамова от Happy Bar&Grill, Галина Георгиев от „Дунапак Родина” АД, Румен Георгиев от Seomax, Петър Дяксов от Тендрик, Тодор Терзиев от NSR, от Horizons и много други.

ВИЖ ОЩЕ :  Откриват „зелена класна стая“ в район Източен

Повече информация за събитието може да намерите на: https://hr.ditech.bg

Очакваме Ви!

 

- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Откриват „зелена класна стая“ в район Източен

„Зелената класна стая“ в начално училище „П. Р. Славейков“ вече е напълно готова, съобщи кметът на район „Източен“ Иван...

Още новини от Пловдив