, Литературният конкурс „Написано за Пловдив“ продължава до 28. октомври
, Литературният конкурс „Написано за Пловдив“ продължава до 28. октомври
Новини Пловдив

Литературният конкурс „Написано за Пловдив“ продължава до 28. октомври

В навечерието на Съединението кметът на район „Централен“ Георги Стаменов се обърна към младежите на гр. Пловдив с покана за литературна творба.

1.18KПрегледа

Конкурсът, който район „Централен“ – Община Пловдив обяви в навечерието на Съединението на България продължава с удължен срок за участие:  журито и администрацията събират творби от ученици 7. – 12. клас до 28 октомври 2018г. „Написано за Пловдив“ цели да провокира подрастващите да мислят и пишат критично. Стаменов смята, че е важно младите да имат съвременен поглед, съобразен със същността на гр. Пловдив, с неговото настояще, минало, личности и сгради. До момента конкурсът има 5 участника от Пловдив.

 

, Литературният конкурс „Написано за Пловдив“ продължава до 28. октомвриСред най-атрактивните награди, които организатори и партньори са подготвили, са стаж в медия, възможност за ползване на часове в споделен офис в кв. Капана и покана за участие в събитие през есента на 2018г. „Написано за Пловдив“ привлича за партньори Капана, БНТ-Пловдив, Издателство Ентусиаст, Plovdiv Town и .

До 28.10.2018г. младежите могат да подават свои авторски творби – поезия или проза. Сред условията за участие е творбата да бъде на български език, да не надвишава 2 стр. А4 дължина и да не е била награждавана до момента. Организаторите допускат и визуален материал, прикрепен към творбата.

 

, Литературният конкурс „Написано за Пловдив“ продължава до 28. октомвриОрганизаторите на конкурса благодарят на писателя , журналистите Деница Торньова, Таня Грозданова – Кънева, Паулина Гегова, както и на издателя Виктория Бисерова за това, че приеха поканата да журират пилотното издание на „Написано за Пловдив“. Регламентът на литературния е качен на сайта на район „Централен“  www.plovdivcentral.org.

Коментари

Забелязано в Пловдив
Забелязано в Пловдив предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

Вашият коментар