20 C
Пловдив
16 април, 2021

обявява за младежки инициативи

Вижте още

Последвай ни

17,710FansLike
4,240SubscribersSubscribe
Avatar
Милена Христоваhttps://zabeliazanovplovdiv.com
Милена е част от екипа на Забелязано в Пловдив като репортер и редактор от края на 2019г.

Пловдив стартира интересна инициатива, с която да стимулира младежи от 15 г. до 29 г. от гр. Пловдив, и да предложат и реализират събития и инициативи с обществена и социална значимост. Темите на конкурса са разнообразни и са свързани с човешки права, активно гражданство, приобщаване, развиване на образователни, културни, иновативни пространства и дейности, интегриране и подпомагане на деца и младежи от уязвими групи.

Конкурсът има за цел да мотивира младите хора към активно действие по актуалните теми, провокиращи обществения интерес и осигуряване на трайна социална промяна. Одобрените предложения ще бъдат финансирани по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“.

Регламентът е изготвен от консултативен съвет, съставен от младежи от гр. Пловдив, специално подготвени и обучени от менторите по проекта за провеждането му. Получените предложения ще бъдат внимателно разгледани от консултативния съвет и оценени от жури.

Конкурсът ще се раздели на 6 етапа за кандидатстване и ще бъдат одобрени 40 младежки инициативи за период от 36 месеца. Проектът е насочен към реализация по следните направления:

  • Изкуство и занаяти
  • Образование и
  • Културни и познавателни активности
  • Опазване на околната среда
  • Подпомагане и развитие
ВИЖ ОЩЕ :  Предстои въвеждането на Монтесори педагогиката и в още една ясла

Насоки и формуляр за кандидатстване можете да откриете тук: youthcentre.plovdiv.bg/bg/about#.Xzo3W1Qzbcs

Крайният срок за предаване на предложенията е 20 септември 2020 г.
Проектът „МЦ- мощен фактор за местно развитие“ е реализиран по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.

 

- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Затварят част от ул. „Брезовска“, въвеждат двупосочно движение по ул. „Васил Левски“

Временна организация на движението се въвежда на ул. „Брезовска“ от 15 април до 15 юни, информират от ОП „Организация...

Още новини от Пловдив