fbpx
Новини ПловдивСъбития

НА ЖИВО! : Представяне на проекта за кино “Космос”

НАЧАЛО : 23 Октомври , 14:00 ч.

1.57KПрегледа

Немалко време измина от последното отваряне на вратите на кино Космос, останало емблематичен образ, като печат в студентска книжка, в съзнанието на малка част от жителите на град Пловдив.

Колко години изминаха от последното завъртане на киноапарата и изпълнените с нетърпение зали, очакващи развръзката на огромното платно, наречено екран? Ако трябва да бъдем обективни, отговорът е повече от достатъчно.

Е, скъпи киномани, меломани и ентусиасти, с будна гражданска позиция, дойде времето да разберем съдбата на един безмълвен свидетел на обществения живот в центъра на града.

Община Пловдив кани всички, заинтересувани от съдбата на емблематичната сграда на 23 октомври 2018 г, вторник в 14.00 часа в голямата конферентна зала, ет.2 в Дома на културата “Борис Христов”, където ще се състои представяне на проекта за кино „Космос“.

Ще можете да гледате представянето на проекта тук на живо!
Стриймът ще бъде достъпън и в youtube канала ни на адрес : https://youtu.be/KfgP7yYDHVs

Коментари

Забелязано в Пловдив
Забелязано в Пловдив предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

Вашият коментар