20 C
Пловдив
16 април, 2021

НА ЖИВО! : Представяне на проекта за кино „Космос“

Вижте още

Последвай ни

17,710FansLike
4,240SubscribersSubscribe
Avatar
Забелязано в Пловдивhttp://zabeliazanovplovdiv.com
Забелязано в предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

Немалко време измина от последното отваряне на вратите на , останало емблематичен образ, като печат в студентска книжка, в съзнанието на малка част от жителите на град .

Колко години изминаха от последното завъртане на киноапарата и изпълнените с нетърпение зали, очакващи развръзката на огромното платно, наречено екран? Ако трябва да бъдем обективни, отговорът е повече от достатъчно.

Е, скъпи киномани, меломани и ентусиасти, с будна гражданска позиция, дойде времето да разберем съдбата на един безмълвен свидетел на обществения живот в центъра на града.

Община Пловдив кани всички, заинтересувани от съдбата на емблематичната сграда на 23 октомври 2018 г, вторник в 14.00 часа в голямата конферентна зала, ет.2 в Дома на културата „Борис Христов“, където ще се състои представяне на проекта за кино „Космос“.

Ще можете да гледате представянето на проекта тук !
Стриймът ще бъде достъпън и в youtube канала ни на адрес : https://youtu.be/KfgP7yYDHVs

ВИЖ ОЩЕ :  Затварят част от ул. „Брезовска“, въвеждат двупосочно движение по ул. „Васил Левски“
- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Затварят част от ул. „Брезовска“, въвеждат двупосочно движение по ул. „Васил Левски“

Временна организация на движението се въвежда на ул. „Брезовска“ от 15 април до 15 юни, информират от ОП „Организация...

Още новини от Пловдив