Нападнаха деца в парка зад х-л Санкт Петербург

Тревожно съобщение получихме днес на пощата ни, от Генади Андреев, един от защитниците на парка зад хотел Санкт Петербург.

„На 28.07.2020, около 19 чaса бяха нападнати децата ни в парка зад хотел Санкт Петербург, гр. Пловдив.  от лица от ромски произход живеещи в бункера под парка“

Напомняме ви, че миналата година , заедно с полиция и военни посетиха парка и бункера. Исканията на хората от квартала и какво им беше отговорено можете да видите във видеото:

Нападнаха деца в парка зад х-л Санкт Петербург » Новини Пловдив » Генади Андреев

В парка играели 10-тина деца от квартала, които били нападнати с дъски и винкели от хора жиевеещи в бункера. Генади веднага се е претекъл на помощ да спаси децата. Г-н Андреев звънял няколко пъти на 112, за да съобщи за случая и да повика помощ.

„Със съдействието на полицията, лицата които нападнаха децата в парка бяха арестувани. От мое име има входирана жалба в 3 РПУ гр. Пловдив.“ съобщава още Генади Андреев.

Генади е бил удрян неколкократно от едно от задържаните лица. Утре в 9:30 сутринта Генади и синът му Антонио са призовани за разпит в 3то РПУ от г-жа Гръблева от Детска педагогическа стая.

„А детото ми заеква от случилото се, разстроен е, не иска да излиза“ допълва Генади

Очаквайте подробности по темата.