Ново улично осветление в район „Южен“
Ново улично осветление в район „Южен“
Новини Пловдив

Ново улично осветление в район „Южен“

1.2KПрегледа

Продължава изграждането на улично осветление в пловдивския район “Южен” на места, където досега никога не е имало такова, съобщи кметът на района Борислав Инчев.

Приключил е монтажът на стълбове и лампи в неосветени участъци от улиците “Порт Артур”, “Георги Кондолов”, “Георги Икономов”, “Д-р Иван Кесяков”, както и в локалното платно на ул. “Даме Груев”.

“Недопустимо е в 21 век във втория град на България да има места без улично осветление”,

коментира Борислав Инчев, като обяви, че кметството на “Южен” има изготвени проекти за още 6 улици, за които има и издадени разрешения за строеж. Работата по тях може да започне веднага след осигуряване на финансиране от страна на голямата община.

“Тъй като основна наша грижа е да осигурим сигурност и спокойствие на гражданите, още в началото на мандата откроихме като приоритет изграждането на допълнително улично осветление и сме последователни в това решение, точно както преследваме всяка възможност за нови паркоместа или детски площадки например”,

допълни Борислав Инчев

Коментари

Ново улично осветление в район „Южен“
Забелязано в Пловдив предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си.При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

Вашият коментар