fbpx
Новини Пловдив

Областният управител направи инспекция на строителните дейности по изграждане на кръгови кръстовища на входно-изходните артерии на Пловдив

1.25KПрегледа

Областният управител , кметът на община Марица Димитър Иванов, шефът на Областно пътно управление – Пловдив Пламен Райчев и експерти направиха инспекция на строителните дейности по изграждане на два нови пътни възела на  входно-изходните артерии на града.

В момента се изграждат кръгови кръстовища на пътна връзка „Пловдив – АМ „Тракия” с път за село Радиново и Индустриална зона „Марица“, както и на разклона за с. Строево на път II 64 Пловдив – Карлово.

На изхода на Голямоконарско шосе започна изграждането на кръгово кръстовище, което ще осигури безопасни транспортни връзки от и до АМ „Тракия”, Индустриална зона „Марица“ и град Пловдив, както и с и Околовръстния път за Асеновград.

С новото кръстовище при разклона за с. Строево ще се подобри безопасността и ще се намалят до минимум предпоставките за пътнотранспортни произшествия.

Коментари

Забелязано в Пловдив
Забелязано в Пловдив предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

Вашият коментар