20 C
Пловдив
20 април, 2021

Община Пловдив осигурява безплатна минерална вода за детските заведения, засегнати от Водния цикъл

Вижте още

Последвай ни

17,735FansLike
4,250SubscribersSubscribe
Avatar
Милена Христоваhttps://zabeliazanovplovdiv.com
Милена е част от екипа на Забелязано в Пловдив като репортер и редактор от края на 2019г.

Детските ясли и градини в район „“, които изпитват затруднения с водоподаването заради Водния проект, да получават безплатна минерална вода. Това разпореди кметът след като бе запознат със ситуацията, а още днес администрацията на района получи близо 3500 бутилки.

Заместник-кметът в присъствието на директора на многофункционалната спортна зала „“ Галина Китена лично предаде на служител на районната администрация два палета от складираното в залата количество.

От район „“ ще разпределят веднага стековете между най-засегнатите детски заведения в района, а Община има готовност, ако затрудненията с водоснабдяването продължат, да осигури допълнително количество.

Заради аварийната ситуация от район „Северен“ предоставиха на децата от „Захарно петле” и „Палечка” бидони за вода за хигиенни нужди, а питейната вода досега се осигуряваше от ръководствата на детските заведения с галони.

 

ВИЖ ОЩЕ :  Откриват „зелена класна стая“ в район Източен
- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Откриват „зелена класна стая“ в район Източен

„Зелената класна стая“ в начално училище „П. Р. Славейков“ вече е напълно готова, съобщи кметът на район „Източен“ Иван...

Още новини от Пловдив