20 C
Пловдив
20 април, 2021

ОП „Градини и паркове“ разчиства пътеките на Гребната база от паднали дървета

Вижте още

Последвай ни

17,735FansLike
4,250SubscribersSubscribe
Avatar
Милена Христоваhttps://zabeliazanovplovdiv.com
Милена е част от екипа на Забелязано в като репортер и редактор от края на 2019г.

След сигнали на граждани за паднали при последната буря дървета на Гребната база екипи на „“ разчистват екопътеките край изтрезвителя.

„Със затопляне на времето се очаква все повече хора да излизат сред природата, затова се стремим да реагираме бързо на всеки сигнал, свързан с gradini_grebnata_2тяхната безопасност“, каза директорът на общинското предприятие Веселин Козарев.

Преди около десетина дни паднали дървета и клони бяха премахнати в участък на ул. „Отдих и култура“ и ул. „Рая“, откъдето преминават много граждани.

Предстои съвместни комисии с еколозите от районите „“ и „“  да  направят експертна оценка за състоянието на видимо изцяло или частично изсъхнали дървета съответно на Гребната база и в „Лаута“.  След като бъдат дадени конкретни предписания и издадени заповеди от районните кметове, ОП „Градини и паркове“ ще предприеме необходимите санитарни дейности, увери Козарев.

Телефонът на „Градини и паркове“ за сигнали е  032/624 301.

ВИЖ ОЩЕ :  Откриват „зелена класна стая“ в район Източен
- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Откриват „зелена класна стая“ в район Източен

„Зелената класна стая“ в начално училище „П. Р. Славейков“ вече е напълно готова, съобщи кметът на район „Източен“ Иван...

Още новини от Пловдив