20 C
Пловдив
20 април, 2021

Отново СЕЧ !

Вижте още

Последвай ни

17,735FansLike
4,250SubscribersSubscribe
Avatar
Забелязано в Пловдивhttp://zabeliazanovplovdiv.com
Забелязано в Пловдив предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

от Съюз за току що сигнализира в групата ни за сеч на дървета в  паркчето до ДГ „МИР“.

Поредният в, който в момента се извършва сеч. Все още не е ясно дали е регламентирана или не. И в двата случая губим малкото останала зеленина.

коментира общинският съветник.

 

НОВА ИНФОРМАЦИЯ  :

 

Свързахме се с , за да попитаме дали вече има някаква информация по случая :

След сигналите от страна на много граждани аз се свързах с директора на ОП Паркове и градини, който обясни, че това е санитарна сеч. Законна е и същата се орави на база заповед, а на мястото ще се изгражда нов парк. Като общински съветник съм длъжен да проверя всеки сигнал на пловдивчани.

В момента обществото е много реактивно на подобни теми и за това е редно сигналите да бъдат проверявани, а управляващите да дават максимално много информация за своите действия.

ВИЖ ОЩЕ :  Откриват „зелена класна стая“ в район Източен
- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Откриват „зелена класна стая“ в район Източен

„Зелената класна стая“ в начално училище „П. Р. Славейков“ вече е напълно готова, съобщи кметът на район „Източен“ Иван...

Още новини от Пловдив