Паркинга на бул.
Паркинга на бул.
Новини Пловдив

Паркинга на бул. “България” ще си остане паркинг

1.44KПрегледа

Получихме съобщение днес от “Съюз за Пловдив” Относно притесненията на гражданите за паркинга на бул. “България”
Публикуваме го тук, без редакция :

 

Уважаеми колеги,

 

По повод публикация от 24.07.2019г. в trafficnews.bg със заглавие „Два блока в Пловдив пред гражданско неподчинение, бранят паркинга си“, искаме да Ви предоставим следната коректна информация на медиите в гр. Пловдив:

На 08.05.2019г. и групата общински съветници от „Съюз за Пловдив“ входираха Предложение с Вх. № 19XI-142 за отмяна на предвидения от Общината за продажба имот, находящ се на бул. „България“ по плана ЖК “Д. Петров“ – северно от Панаирни палати, с площ от 2459 кв.м.

На проведеното заседание на Общински съвет – Пловдив на 16.05.2019 г. нашето предложение беше гласувано и прието с Решение № 135, взето с Протокол № 9 от 16.05.2019г., което гарантира към настоящия момент, че този имот няма да бъде продаден и застроен.

На същата сесия бяха приети още две наши Предложения за отпадане на още пет от предвидените от Община Пловдив за продажба имоти в район Централен и район , където също имаше гражданско недоволство.

 

Прилагаме в прикачен файл и нашето предложение и Решението на ОбС – Пловдив.

 

Коментари

Забелязано в Пловдив
Забелязано в Пловдив предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

Вашият коментар