20 C
Пловдив
16 април, 2021

отново под вода след дъжда

Вижте още

Последвай ни

17,710FansLike
4,240SubscribersSubscribe
Avatar
Забелязано в Пловдивhttp://zabeliazanovplovdiv.com
Забелязано предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

По стара традиция завали ли дъжд пловдичвани вадят канута и лодки, за да се предвижат по каналите на града. Все още (2021 година) администрацията не може да се пребори с „бича“ на това време наречен дъжд. Все пак новините за почитателите на калните бани, мръсната вода и скачането с автомобили в покритите с вода дупки по улиците са добри. Сега е момента да загубите някой регистрационен номер, да удавите двигателя или просто да се включите в традиционните задръствания и псувни по възлови кръстовища и това което наричат тук булеварди.

Всеки в града знае точките, където това се случва, преди години дори напрвихме карта на тези места, която публикувахме при всяко заоблачаване в групата ни. Всеки един истински пловдивчанин гордо пази тези локации от , да не би да бъдат оправени и да загуби прякора си на „малката Венеция“ и потока от туристи, желащ да се включи безплатно в традиоционната водна регата.

ВИЖ ОЩЕ :  Част от изкуствените езера в Цар-Симеоновата градина вече са пълни с вода и работят.

Скоблева майка след дъжд

Снимки на Златина Рангелова

Ситуацията на Кукленско шосе в момента

кадри на Evelina Zdravkova

Захарна фабрика

Снимки на Марина Петрова

кв. Смирненски

Видео на Ваня Алексиева

- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Затварят част от ул. „Брезовска“, въвеждат двупосочно движение по ул. „Васил Левски“

Временна организация на движението се въвежда на ул. „Брезовска“ от 15 април до 15 юни, информират от ОП „Организация...

Още новини от Пловдив