20 C
Пловдив
15 април, 2021

В Пловдив откриват на нова детска площадка, терапевтични кабинети и съоръжения за деца със специални образователни потребности

Вижте още

Последвай ни

17,705FansLike
4,240SubscribersSubscribe
Avatar
Милена Христоваhttps://zabeliazanovplovdiv.com
Милена е част от екипа на Забелязано в Пловдив като репортер и редактор от края на 2019г.

Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото РЦПППО е специализирано обслужващо звено на Министерство на образованието и науката, което има задачата да спомага за изпълнение на държавната политика за приобщаващо образование на територията на област . Сградата се намира на адрес ул. Прохлада № 1.

Основната задача на екипа от водещи специалисти и ресурсни учители е приобщаването на децата със специални образователни потребности и реализирането им на правото на качествено обучение, достъпност и подкрепа при учене и .
Паралелно с това, РЦПППО се стреми да реализира добри практики, които да се възпроизвеждат и прилагат в максимална степен при изграждане на приобщаваща среда в детските градини и училищата.

В тази връзка, колективът на Центъра кани , медии и приятели на 22.12.2020 г. от 11.00 ч., когато всички ЗАЕДНО ще открием нова , съоръжения и реновирани терапевтични кабинети за деца със специални образователни потребности, реализирането, на които е изцяло със собствени сили от икономии в бюджета.

ВИЖ ОЩЕ :  Arte Spa&Park Hotel, Велинград подготвя незабравим ВЕЛИКДЕН

- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Затварят част от ул. „Брезовска“, въвеждат двупосочно движение по ул. „Васил Левски“

Временна организация на движението се въвежда на ул. „Брезовска“ от 15 април до 15 юни, информират от ОП „Организация...

Още новини от Пловдив