20 C
Пловдив
19 април, 2021

И Здравко Димиртов има позиция за струпването по магазините

Вижте още

Последвай ни

17,731FansLike
4,250SubscribersSubscribe
Avatar
Милена Христоваhttps://zabeliazanovplovdiv.com
Милена е част от екипа на Забелязано в като репортер и редактор от края на 2019г.

„Екипи на Община ми докладваха за дълги опашки на касите, неспазване на дистанция в хранителните магазини и хипермаркетите за домашни стоки. Не малко бяха публикациите в медиите и социалните мрежи, които установиха също безотговорно поведение на граждани и търговци.

В навечерието на Рождество Христово и Нова година всеки иска да избере подаръци за близките си, да подготви уютни празници, но дали цената, която ще платим за това си струва? Защото тя ще е за сметка на здравето на много хора.

Още вчера направихме организация съвместно с директора на ОДМВР-Пловдив старши комисар и екипи на полицията, които ще дежурят пред входовете на големите магазини, за да контролират пропускането на клиенти след 17:00 в делнични дни и по цял ден събота и неделя до 2 януари 2021 г. Общинска полиция, и Пловдивски общински инспекторат продължават с проверки по всички търговски обекти и в градския .

Достатъчно наши съграждани вече преминахме през Ковид-19, вероятно сред тях са и Ваши близки и познати, не малък е процентът на тези, които се влошават и имат нужда от лекарска помощ. След въвеждането на нови по-строги от министъра на здравеопазването отворени останаха хранителните магазини и тези за стоки от бита, но не с цел да се струпваме там за подаръци и пазаруване. Подарете на българските медици, най-заслужилите през тази година, един пациент по-малко! Бъдете отговорни в магазина, на улицата, вкъщи!“

ВИЖ ОЩЕ :  Здравко Димитров инспектира ремонта Околовръстното шосе
- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Откриват „зелена класна стая“ в район Източен

„Зелената класна стая“ в начално училище „П. Р. Славейков“ вече е напълно готова, съобщи кметът на район „“ Иван...

Още новини от Пловдив