20 C
Пловдив
20 април, 2021

Пръскат дворовете на детските градини и училищата срещу кърлежи и комари

Вижте още

Последвай ни

17,735FansLike
4,250SubscribersSubscribe
Avatar
Милена Христоваhttps://zabeliazanovplovdiv.com
Милена е част от екипа на Забелязано като репортер и редактор от края на 2019г.

През втората седмица на април ще започне обработването на тревни площи срещу кърлежи и комари в училищата и детските градини на територията на Община .

В училищата пръскането ще се извърши в периода от 08.04 до 09.04 /включително/. На 08.04 (четвъртък) ще бъдат обработени тревните площи в училищата в районите „“, „“, „“ и „Южен“, с изключение на ОУ „Стоян Михайловски“, ОУ „Захари Стоянов“ и „Св. Св. Кирил Философ“, където дезакаризацията ще се проведе на 09.04 (петък). В училищата в районите „Северен“ и „“ третирането ще бъде на 09.04.

В детските градини пръскането срещу кърлежи и комари ще се състои на 10.04 (събота) и 17.04 (събота). По график ще бъдат третирани първо детските градини в районите „Централен“ и „Тракия“ на 10.04, а на 17.04 – в  районите „Източен“, „Южен“ и „Западен“. Тревните площи на забавачниците в район „Северен“ ще бъдат обработвани и на двете посочени дати.

ВИЖ ОЩЕ :  Откриват „зелена класна стая“ в район Източен

- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Откриват „зелена класна стая“ в район Източен

„Зелената класна стая“ в начално училище „П. Р. Славейков“ вече е напълно готова, съобщи кметът на район „Източен“ Иван...

Още новини от Пловдив