fbpx
Новини Пловдив

Продължава принудителното премахване на незаконни постройки в пловдивската Шекер махала

1.7KПрегледа

Продължава принудителното премахване на незаконни постройки в пловдивската Шекер махала в Район “Северен”, което стартира вчера – съобщи кметът на района .

В изпълнение на заповеди на Кмета на района, са премахнати 13 бр. незаконни постройки на ул. “Деница”, построени на оградата на ОУ “Панайот Волов”, а именно: жилищни сгради, стопански постройки, обори и бараки.

Това е поредната двудневна акция на администрацията по премахване на незаконни постройки, като последната беше на 02.11.2018 г. Предвижда се днес акцията по събарянето на всички 13 постройки да приключи и теренът да бъде разчистен.

Принудителното изпълнение на заповедите се извършва съвместно с Трето РУ “Полиция” при ОД на МВР – . Кметът Ралев изказва специални благодарности към Началника на районното управление гл. инспектор Никола Симов, както и към служителите му, без чиято помощ акцията нямаше да може да се осъществи.

Коментари

Забелязано в Пловдив
Забелязано в Пловдив предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

Вашият коментар