20 C
Пловдив
10 май, 2021

Проекти за милиони гласуваха днес в Общински съвет (ВИДЕО)

Вижте още

Последвай ни

17,830FansLike
4,260SubscribersSubscribe
Avatar
Забелязано в Пловдивhttp://zabeliazanovplovdiv.com
предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

гласува предложението на кмета да бъдат заложени, в актуализиране на бюджетната прогноза, няколко големи проекта. , подлезът „Модър-Царевец“, Плувен басейн „Младост“, както и ремонта на се предвижда да бъдат завършени до 2021 г. Около 45 млн. лева трябва да бъдат похарчени за тях според предложението, като финансирането е в три бюджетни години. През 2019г. парите, предвидени за строителните дейности са най-малко, а основната финансова тежест е разпределена за 2020г. и 2021г.

Кметът обяви, че по тези проекти се работи от преди, но те не са леки за изпълнение. Ето и целия дебат по темата от днешната сесия на Общински съвет.

- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Община Пловдив издаде строително разрешение за стадион „Локомотив“

Община Пловдив издаде разрешение за строеж за доизграждането на стадион "Локомотив". Това съобщи кметът Здравко Димитров след работна среща...

Още новини от Пловдив