20 C
Пловдив
19 април, 2021

„Рудин“ ООД единствена бе допусната до отваряне на ценовата оферта за стадион „Локомотив“

Вижте още

Последвай ни

17,731FansLike
4,250SubscribersSubscribe
Avatar
Милена Христоваhttps://zabeliazanovplovdiv.com
Милена е част от екипа на Забелязано като репортер и редактор от края на 2019г.

Само фирма „Рудин“ ООД бе поканена да предостави декриптиращ ключ за ценовата си оферта по поръчката за „Проектиране и изпълнение на строителство, част от Общинската спортна „Локомотив“ – град “.

„Техническото предложение на тази фирма единствено отговаря на всички изисквания, залегнали в поръчката и събира 50 точки от 60 възможни. Другите трима участници – „ГБС Пловдив“ АД, „Артстрой“ ООД и „ “ ДЗЗД, отпаднаха на етап представяне на техническо предложение“, коментира шефът на дирекция „Обществени поръчки“ към Община Пловдив .

„Спортклуб Лаута“ ДЗЗД не е представило документ, доказващ съответствие с изискванията за лично състояние и критерий за подбор, а техническите предложения на другите двама участници не отговарят на изискванията на възложителя.

Цената, която са посочили от „Рудин“ ООД за строителните работи на стадион „Локомотив“, е 9 986 846, 65 лева без ДДС.До няколко дни предстои комисията по избор на изпълнител да се запознае детайлно с финансовата оферта на „Рудин“ ООД и ако няма забележки, да даде възложителя да излезе с решение, след което започва да тече десетдневния срок за обжалване.

ВИЖ ОЩЕ :  Здравко Димитров инспектира ремонта Околовръстното шосе

- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Откриват „зелена класна стая“ в район Източен

„Зелената класна стая“ в начално училище „П. Р. Славейков“ вече е напълно готова, съобщи кметът на район „“ Иван...

Още новини от Пловдив