Shake That Хълм & Plovdiv Beer Fest – Забележителни резултати!

През изминалите уикенди, както сте забелязали, отразихме две много големи и много весели събития – „Shake that хълм“ и “Plovdiv Beer fest 2018”. Много хора ги посетиха и се наслаждаваха на хуабавата музика, питиета и храна. Много повече, обаче бяха зрителите, които гледаха на живо всяка една група и изпълнител от страхотната програма на концертите през тези дни.

Ние от „Забелязано в Пловдив“ направихме така, че десетки хиляди да станат част от еуфорията на тези събития без да са на място.

Всичко това е възможно благодарение на технологиите и желанието ни да споделяме хубавите неща, които се случват в града ни с максимално много хора.

Ние организирахме едновременно излъчване във Facebook групата „Забелязано в Пловдив“, в сайта ни zabeliazanovplovdiv.com, както и в платформата Twitch.

За шест дни, в които излъвахме на живо нашите предавания са гледани от 75 289 човека. А средната продължителност на времето, което са гледали е 35-40 мин.

Ние искаме и ще работим за това културният живот на Пловдив да прави щастливи максимално много хора в Пловдив, България и света. Ние искаме да се забавляваме, да забелязваме и да правим култура в реално време.