Експерти от „Индра“ пристигнаха в Пловдив, решават проблеми на транспортния проект

Технически екип от четирима експерти на испанската фирма „“ пристигна в Пловдив и вече работи за решаване на проблемите със системата за управление на градския транспорт.

„Испанските специалисти се сработват бързо и ефективно с нашите експерти. Стремим се в максимално кратки срокове пропуските да бъдат отстранени и системата да заработи нормално, така че да предоставим качествена услуга на гражданите – електронните табели по спирките да дават коректна информация, а автоматите за електронно таксуване да работят безотказно“, коментира заместник-кметът по транспорт .

Индра,транспортен проект пловдив,Тодор Чонов,Пловдив, Експерти от „Индра“ пристигнаха в Пловдив, решават проблеми на транспортния проект
Директорът на ОП „Организация и контрол на транспорта“ инж. Пламен Вълков допълни, че се работи по различни части от системата и екипът е в непрестанна връзка с колеги от централата на фирмата в Испания.

Още в началото на управленския си мандат кметът постави сред основните приоритети решаването на свързаните с проблеми. По негово настояване в средата на януари за среща в Пловдив дойдоха представители на мениджърския екип на „Индра“. Оказа се, че те не са запознати с проблемите и се ангажираха до края на януари да изпратят хора, които на място да решат проблемите.

Индра,транспортен проект пловдив,Тодор Чонов,Пловдив, Експерти от „Индра“ пристигнаха в Пловдив, решават проблеми на транспортния проект