20 C
Пловдив
15 април, 2021

от специалностите „Политология„ и „Национална сигурност“ в ПУ „Паисий Хилендарски“ на стаж в – Пловдив

Вижте още

Последвай ни

17,707FansLike
4,240SubscribersSubscribe
Avatar
Милена Христоваhttps://zabeliazanovplovdiv.com
Милена е част от екипа на Забелязано в Пловдив като репортер и редактор от края на 2019г.

от специалностите „Политология“ и „Национална сигурност“ да проведат своя стаж в областната администрация през новата учебната 2020-2021 година бе договорено на среща между областния управител и представители на катедра „Политически науки и национална сигурност“ в ПУ „“. Освен това експерти от администрацията ще бъдат гост-лектори в бакалавърски и магистърски курсове в двете специалности.

„Слагаме едно добро начало на сътрудничество с висшето и катедрата. Убедена съм, че трябва да се дава шанс на младите и амбициозните хора. Практиката е много важно нещо и нашите експерти ще бъдат от полза на студентите, които ще решат да проведат стажа си в държавната администрация, коментира областният управител.

На срещата бе обсъдена и възможността, преподаватели с познания и опит в сферата на обществено-политическите и административните процеси и националната сигурност, да вземат участие в работата на ресорните комисии и съвети в областната администрация.

От страна на университета в срещата взеха участие -главен асистент д-р Даниела Пастармаджиева, проф. д.н. Николай Николов и главен асистент д-р Пеньо Георгиев. Преподавателите посочиха, че интересът тази година към двете специалности е бил голям и местата са запълнени, като за специалността „национална сигурност“ желаещите са били четири пъти повече от обявените места.

ВИЖ ОЩЕ :  Част от изкуствените езера в Цар-Симеоновата градина вече са пълни с вода и работят.

 

- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Затварят част от ул. „Брезовска“, въвеждат двупосочно движение по ул. „Васил Левски“

Временна организация на движението се въвежда на ул. „Брезовска“ от 15 април до 15 юни, информират от ОП „Организация...

Още новини от Пловдив